malmi juniorsit 30.11.13 369
09 Basketball for Social Change kerhoja järjestetään 8 eri koululla ja siihen osallistuu viikoittain noin 150–200 lasta.

Turnaukseen Malmille saapui ennätykselliset 150 lasta ja noin 30 lasten vanhempaa, siskosta ja sukulaista. Ohjaajia oli paikalla noin 20.

Kerho-ohjaajat hakivat osan osallistujista kouluista bussilla ja osa saapui ohjaajien kanssa julkisilla kulkuneuvoilla Malmin palloiluhallille.

Tervetulopuheiden jälkeen lapset jaettiin kahteen eri ryhmään: Isommat 5 ja 6 luokkalaiset, pienemmät 1,2,3,4 luokkalaiset. Vanhemmista lapsista tehtiin 2 sarja (tytöt ja pojat). Pienistä tehtiin myös kaksi eri sarjaa koon mukaan mutta sarjat oli sekä pojille ja tytöille. Viides- ja kuudesluokkalaisia oli tällä kertaa ilahduttavan paljon.

Tunnelma oli hyvä ja lapset ottivat ohjeet vastan tosi hyvin. Pelit alkoivat ja lapset kannustivat omia joukkueitaan vaikka joukkueet olivat koottu eri koulujen lapsista. Tänä vuonna ei pelattu finaalipelejä mutta lapsille kerrottiin, mitkä joukkueet onnistuivat parhaiten. Turnauksen jälkeen ohjelma jatkuu 09 HHR Malmin ryhmän johdolla. Ohjelmaan kuului parkouria, trampoliinihyppyjä, airtrack-hyppyjä sekä lopussa freestyle -kisa. Kaikki saivat kokeilla freestyle hyppyjä mutta kilpailuun valittiin seitsemän osanottajaa.

Tapahtuma kesti 4 tuntia ja osalla lapsista oli vaikea keskittyä niin pitkään, mutta kaiken kaikkiaan olemme ylpeitä meidän lapsista ja heidän kehittymisestä.

Kiitokset Signmarkille osallistumisesta tapahtumaan ja Hendelle kenkien tuunauksesta. Sekä isot kiitokset vielä Arla Ingmanille välipaloista ja mehuista sekä High Peakille lasten palkinnoista!

Go 09! Together we can make a difference!