Haluatko olla mukana luomassa uudenlaista ohjaajakoulutusta alati monimuotoisempaan yhteiskuntaan? Tule päivittämään Monikulttuurinen ohjaajakoulutuksemme!

Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen (MOK) tarkoituksena on kehittää ja monipuolistaa sosiaali-, terveys-, koulutus- ja liikunta-alan toimijoiden kulttuurienvälistä tuntemusta. Toiminnan tavoitteena on auttaa heitä arvioimaan oman toiminnan vaikutuksia omien kohderyhmiensä eri taustaisiin osallistujiin.

Koulutuksen kehittäjällä on mahdollisuus vaikuttaa paitsi omaan työnkuvaansa, myös koko koulutusohjelman valtakunnalliseen kasvuun ja tulevaisuuteen. Tehtävä tarjoaa loistavat lähtökohdat monialaiseen verkostoitumiseen sekä kulttuurienvälisen tietotaidon edistämiseen Suomessa.

Olemme Raha-automaattiyhdistyksen projektirahoituksella järjestäneet ja kehittäneet Monikulttuurista ohjaajakoulutusta 5 vuoden ajan ja nyt olemme saaneet pysyvän rahoituksen hankkeelle STEA:lta (ent RAY).

Etsimme Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen kehittäjän vastuulla on:

  • Toiminnan sisältöjen kehittäminen kohderyhmälähtöisesti
  • Toiminnan vaikuttavuuden arviointi ja kehittäminen sekä raportointi rahoittajalle (STEA).
  • Valtakunnallisten ja alueellisten verkostojen kehittäminen ja ylläpito sekä viranomaisyhteistyö
  • Koulutusohjelmien järjestäminen ja kouluttajana toimiminen (hanke on valtakunnallinen)
  • Awareness- kampanjoiden kehittäminen ja toteuttaminen
  • Vastaaminen hankkeen markkinoinnista, kontaktien luonnista yhteistyöorganisaatioihin ja -oppilaitoksiin
  • MOK-koulutuksen verkkoversion kehittäminen ja lanseeraaminen
  • Osa-aikaisen hanketyöntekijän ja kouluttajien esimiehenä toimiminen
  • Hankkeen kokonaisvastuu ja raportointi säätiön toiminnanjohtajalle

Edellytämme hakijalta syväosaamista kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta (intercultural learning), team leader-/esimieskokemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden työkokemusta, aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä, innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi pystyt tekemään päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hanke on valtakunnallinen, joten myös matkapäiviä sisältyy työhön.

Arvostamme, että tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, näet moninaisuuden mahdollisuutena sekä intoa olla mukana rakentamassa uudenlaista kulttuurienvälistä koulutusohjelmaa.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:ä.

Mikäli koet olevasi hakemamme huipputyyppi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 9.2.2018 mennessä osoitteeseen antti.olkinuora@09hhr.fi. Työ alkaa heti, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Olkinuora (puh. 045-1176819).

Categories: Uutiset