Haluatko olla mukana luomassa uudenlaista ohjaajakoulutusta alati monimuotoisempaan yhteiskuntaan? Tule päivittämään Monikulttuurinen ohjaajakoulutuksemme!

Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen (MOK) tarkoituksena on kehittää ja monipuolistaa sosiaali-, terveys-, koulutus- ja liikunta-alan toimijoiden kulttuurienvälistä tuntemusta. Toiminnan tavoitteena on auttaa heitä arvioimaan oman toiminnan vaikutuksia omien kohderyhmiensä eri taustaisiin osallistujiin.

Koulutuksen kehittäjällä on mahdollisuus vaikuttaa paitsi omaan työnkuvaansa, myös koko koulutusohjelman valtakunnalliseen kasvuun ja tulevaisuuteen. Tehtävä tarjoaa loistavat lähtökohdat monialaiseen verkostoitumiseen sekä kulttuurienvälisen tietotaidon edistämiseen Suomessa.

Olemme Raha-automaattiyhdistyksen projektirahoituksella järjestäneet ja kehittäneet Monikulttuurista ohjaajakoulutusta 5 vuoden ajan ja nyt olemme saaneet pysyvän rahoituksen hankkeelle STEA:lta (ent RAY).

Etsimme Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen kehittäjää vakituiseen työsuhteeseen.

Monikulttuurisen ohjaajakoulutuksen kehittäjän vastuulla on:

  • Toiminnan sisältöjen kehittäminen kohderyhmälähtöisesti
  • Toiminnan vaikuttavuuden arviointi ja kehittäminen sekä raportointi rahoittajalle (STEA).
  • Valtakunnallisten ja alueellisten verkostojen kehittäminen ja ylläpito sekä viranomaisyhteistyö
  • Koulutusohjelmien järjestäminen ja kouluttajana toimiminen (hanke on valtakunnallinen)
  • Awareness- kampanjoiden kehittäminen ja toteuttaminen
  • Vastaaminen hankkeen markkinoinnista, kontaktien luonnista yhteistyöorganisaatioihin ja -oppilaitoksiin
  • MOK-koulutuksen verkkoversion kehittäminen ja lanseeraaminen
  • Osa-aikaisen hanketyöntekijän ja kouluttajien esimiehenä toimiminen
  • Hankkeen kokonaisvastuu ja raportointi säätiön toiminnanjohtajalle

Edellytämme hakijalta syväosaamista kulttuurienvälisestä vuorovaikutuksesta (intercultural learning), team leader-/esimieskokemusta, soveltuvaa korkeakoulututkintoa, vähintään viiden vuoden työkokemusta, aiempaa näyttöä tuloksellisesta työstä, innovatiivisuutta ja itseohjautuvuutta sekä hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista osaamista. Lisäksi pystyt tekemään päivä-, ilta- ja viikonlopputyötä, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Hanke on valtakunnallinen, joten myös matkapäiviä sisältyy työhön.

Arvostamme, että tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa, näet moninaisuuden mahdollisuutena sekä intoa olla mukana rakentamassa uudenlaista kulttuurienvälistä koulutusohjelmaa.

Työsuhteessa noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:ä.

Mikäli koet olevasi hakemamme huipputyyppi, lähetä hakemuksesi, ansioluettelosi ja palkkatoiveesi 9.2.2018 mennessä osoitteeseen antti.olkinuora@09hhr.fi. Työ alkaa heti, kun oikea henkilö löytyy.

Lisätietoja tehtävästä antaa Antti Olkinuora (puh. 045-1176819).

Categories: Uutiset

Related Posts

Uutiset

Tule viettämään hiihtolomaa Nollaysille!

Nollaysin hiihtolomaviikko lähestyy! Hiihtolomaa pääsee kanssamme tänä vuonna viettämään Malmin palloiluhallilla ja Laakavuoren koulun sekä Mellunmäen me-talon tiloissa. Pelejä ja tekemistä riittää molemmissa paikoissa maanantaista perjantaihin! Malmin palloiluhallilla järjestettävissä Hiihtolomahulinoissa on tarjolla monipuolista liikuntaa, kun Read more…

Uutiset

Nollaysi mukana #RespektiHaaste -kampanjassa

Osallistuimme strategisen viestintäyhtiön Ellun Kanat järjestämään #RespektiHaaste -kampanjaan. Tarkoituksena on yhden minuutin mittaisella filmillä haastaa erilaisia yrityksiä mukaan merkityksellisen työmme rahoittamiseen. Valitsimme näkökulmaksi ydintoimintamme eli aamu- ja iltapäiväkerhot. Viestimme on, että 50 € pystymme tarjoamaan Read more…

Uutiset

Tunnelmia Nollaysin joulujuhlista!

09 Helsinki Human Rights säätiön joulujuhlia vietettiin Laakavuoren koululla torstaina 21. joulukuuta. Tapahtumaan otti osaa Nollaysin kerhotoimintaan syksyn aikana osallistuneita lapsia ja heidän vanhempiaan. Juhlissa hyödynnettiin koulun liikuntatiloja tehokkaasti. Tanssisalissa katsottiin tanssikerholaisten esityksiä glögin ja Read more…