09 HHR:n Mishel (vas.) valvomassa tramppailijoita. Kuva: Mikael Poutiainen

09 Helsinki Human Rights säätiön ja Boostin yhteistyössä järjestämä liikuntatapahtuma liikutti Malmin alueen koululaisia 15. helmikuuta Malmin palloiluhallilla.

Tapahtumaan otti osaa 1-4. luokkalaisia lapsia Pukinmäenkaaren ja Hiidenkiven peruskouluilta sekä iltapäivätoimintamme säännöllisiä kävijöitä.

Tapahtuma keräsi kouluilla valtavasti kiinnostusta ja palloiluhallille saapui päivän aikana kaiken kaikkiaan noin 200 koululaista. Halukkaita löytyi muilta alueen kouluita vielä noin 100 lasta lisää, mutta tilanpuutteen vuoksi enempää osallistujia ei voitu ottaa mukaan.

Lapset pääsivät kokeilemaan erilaisia liikuntalajeja kolmella eri liikuntarastilla. Rasteina toimivat potkunyrkkeilyrasti Boostin vetämänä hallin painisalissa ja yläkerran kahdella pallokentällä järjestettiin joukkuepelirasti sekä trampoliini- ja sumopukurasti 09 HHR:n ohjaajien opastuksella.

Tapahtuman alullepanijana toi Boosti-hankkeen nuoret, jotka vastasivat tapahtuman tiedottamisesta ja valokuvaamisesta. Tapahtuman koordinoinnin lisäksi he toimivat apuvoimina myös osallistujien vastaanotossa ja joukkuepelien ohjaamisessa.

Liikuntatapahtuma oli onnistunut ja osallistujat pääsivät kokeilemaan uusia lajeja ja tutustumaan sekä 09 HHR:n että Boostin toimintaan. Paikalle oli myös toimittaja tekemässä juttua tapahtumasta.

09 HHR kiittää Boostia ja tapahtumaan osallistuneita lapsia mukavasta liikuntapäivästä!

Kuvat: Mikael Poutiainen

Categories: Uutiset