SONY DSC

Ilmoittautuminen 09 Helsinki Human Rights Kesäleireille 2015

09 Helsinki Human Rights -säätiö järjestaa taas tänä vuonna suosittuja maksuttomia kesäleirejä Koillis-Helsingin lapsille. Kummallekin leirille otetaan ensimmäiset 70 ilmoittautunutta. HUOM!! Tänä vuonna kesäleiri järjestetään myös Laakavuoren korttelitalossa samalla aikataululla!

Ensimmäinen leiri alkaa maanantaina 1.6. ja päättyy perjantaina 5.6. Toinen leiri alkaa maanantaina 8.6. ja päättyy perjantaina 12.6. Leiripäivät alkavat kello 10:00 (olkaa paikalla ajoissa) ja päättyvät 15:00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin 9:30 – 15:30. Leiriviikko on täynnä korista, tanssia, ulkoilua ja hauskan pitoa ja osallistujat pääsevät nauttimaan tästä kaikesta 09HHR kasvattajien johdolla. Leiripaikkana on Malmin palloiluhalli, Siemenkuja 3 ja sen ympäristö. Ohjaajina toimivat 09HHR:n kasvattajavalmentajat. Leirillä on koko päivän ajan ohjaajat varmistamassa, että kaikkien leiristä tulisi mahdollisimman hyvä.

Ohjelmaan saattaa tulla muutoksia sään ym. syyn vuoksi. Lounaalla tarjoilemme ruokaa, jossa ei ole sianlihaa ja joka on vähälaktoosista sen lisäksi lapset saavat välipalan. Varaamme lounaita niin paljon kuin ilmoittautuneita on. Lounas tarjoillaan vain niille jotka ovat täyttäneet alla olevan lomakkeen.

Valitse leiri(t)
5.6.-9.6.201712.6.-16.6.201719.6.-22.6.2017

Lapsen nimi (pakollinen)

Lapsen ikä (pakollinen)

Huoltajan nimi (pakollinen)

Katuosoite

Postinumero

Postitoimipaikka

Huoltajan puhelin (pakollinen)

Huoltajan sähköposti (pakollinen)


Lapsi saa lähteä leiripäivän jälkeen yksin kotiin

Lapsi osaa uida

Allergiat, sairaudet, yms. leiriin vaikuttavat asiat


Categories: Uutiset