Kansainvälistä mainetta niittänyt katutanssija Junious Brickhouse saapuu tällä viikolla Nollaysille vetämään katutanssityöpajaa.

Luvassa 1-6. luokkalaisille on omia tanssityöpajoja ”Housen” vetämänä torstaina 16.11. klo 9-12 Jakomäen ala-asteella. Työpajoja on aamupäivän aikana kaikkiaan kolme ja ne ovat räätälöity eri ikäisille lapsille. Työpajoissa esitellään katutanssilajia sekä päästään kokeilemaan uusia tanssiliikkeitä. Jakomäen työpajojen lisäksi House on vieraana myös Difference Makers -tanssiryhmän harjoituksissa perjantaina 17.11. Mellunmäessä klo 17. Nollaysin omat tanssiohjaajat Hozan Omar ja Ita Puusepp ovat molemmissa tapahtumissa paikalla apuohjaajina.

House on urbaaneja taiteenmuotoja vaalivan Urban Artistry -järjestön perustaja, sekä tanssi- ja afroamerikkalaisen kulttuurin kansainvälinen lähettiläs. Lisää hänen taustastaan voi lukea (englanniksi) täältä: http://urbanartistry.org/junious-brickhouse/.

House saapuu nyt jo neljättä kertaa vierailulle Nollaysin tanssikerhoihin. Tsekkaa tästä video Housen edelliseltä visiitiltä!

 

Categories: Uutiset