09 Helsinki Human Rights –säätiön suositut, maksuttomat kesäleirit 7-14 vuotiaille ovat pian taas täällä! 

Viikon mittaisia liikunnallisia kesäleirejä järjestetään kesäkuussa 5.6.-22.6. välisenä aikana. Leirit ovat viikon mittaisia, mutta osallistua voi yhdelle tai useammalle leiriviikolle. Leirin keskuspaikkana toimii Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3) ja sen lähiympäristö. Leirien ohjaajina toimivat 09 HHR:n osaavat, ammattitaitoiset nuoriso-ohjaajat, joita avustamassa ovat 9-luokkalaiset kesätyöntekijämme. Ohjaajat pitävät huolen ohjelmasta, osallistujista ja hyvästä meiningistä. Tarjoamme osallistuville lapsille päivittäisen lounasruokailun paikallisissa leikkipuistoissa. Leiripäivät alkavat kello 10:00 ja päättyvät 15:00. Ohjaajat ovat paikalla päivittäin 9:30 – 15:30.

Ohjelmaksi leireillä on luvassa monipuolista ulko- ja sisäliikuntaa esimerkiksi jalkapallon, koripallon, lippupallon, parkourin, tanssien ja erilaisten leikkien parissa.

Huomioithan, että kyseessä on vapaamuotoinen leiri ja toimintaan saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi. Mukaan leiripäiville kannattaakin varata ulko- ja sisäliikuntavarusteet. Juhannusviikon leiri (19.6.-22.6.) päättyy pyhäpäivien vuoksi jo torstaina.

Leirien tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään leiriä edeltävällä viikolla.

 

Ilmoittautuminen 09 Helsinki Human Rights kesäleireille 2017 on päättynyt. 09 HHR toivottaa mukavaa ja liikunnallista kesää!

 

Categories: Uutiset