09 HHR:n suositut, maksuttomat kesäleirit ovat taas täällä!

09 HHR:n liikunnallisia kesäleirejä järjestetään kesäkuussa 4.6.-15.6. välisenä aikana. Leirit ovat viikon mittaisia, mutta osallistua voi yhdelle tai useammalle leiriviikolle. Leirin keskuspaikkana toimivat Malmin palloiluhalli (Siemenkuja 3), sen lähiympäristö sekä Vesalan nuorisotalo (Tuukkalankuja 4). Leirien ohjaajina toimivat 09 HHR:n osaavat, ammattitaitoiset nuoriso-ohjaajat, joita avustamassa ovat 9-luokkalaiset kesätyöntekijämme. Vesalalla järjestettävillä tanssileireillä ohjaamassa ovat kokeneet tanssiohjaajamme. Ohjaajat pitävät huolen ohjelmasta, osallistujista ja hyvästä meiningistä. Tarjoamme osallistuville lapsille päivittäisen lounasruokailun paikallisissa leikkipuistoissa. Vesalan tanssileireillä ruokailut onnistuvat nuorisotalon omissa tiloissa. Leiripäivät alkavat Malmilla kello 11:00 ja päättyvät 16:00. Vesalassa leiripäivät alkavat kello 10:00 ja päättyvät 15:00.

Malmin leireillä on luvassa monipuolista ulko- ja sisäliikuntaa esimerkiksi jalkapallon, koripallon, lippupallon, parkourin, tanssien ja erilaisten leikkien parissa. Vesalan nuorisotalolla järjestetään kesäkuun alussa kaksi viikon mittaista tanssileiriä, joihin kaikkien tanssista kiinnostuneiden kannattaa osallistua.

Pukinmäen urheilupuistossa järjestetään kesäkuun ajan (4.-28.6) kaikille avointa toimintaa kello 12-17. Vesalassa on avointa toimintaa läpi heinäkuun. Avoimeen toimintaan saa vapaasti tulla pelaamaan ja viettämään aikaa muiden kanssa. Avoin toiminta ei vaadi erillistä ilmoittautumista. Ota kaveritkin mukaan!

Huomioithan, että kyseessä on vapaamuotoisia leirejä ja toimintaan saattaa tulla muutoksia nopealla aikataululla esimerkiksi sääolosuhteiden vuoksi. Mukaan leiripäiville kannattaakin varata ulko- ja sisäliikuntavarusteet. Ensisijaisesti ilmoittaudutaan yhdelle leiriviikolle, mutta osallistujamäärien salliessa on mahdollista tulla myös toiselle kesäleiriviikolle. Laitattehan ilmoittautumislomakkeen ”Lisätietoja”-palkkiin viestin, jos toivotte lapsenne osallistuvan useammalle leiriviikolle.

Leirien tarkempi ohjelma ja aikataulu ilmoitetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään leiriä edeltävällä viikolla.

Vielä lyhyesti:

Malmin palloiluhalli ja sen lähiympäristö:

  • Kesäleiri 1     4.-8.6 (klo 11-16)
  • Kesäleiri 2     11.-15.6 (klo 11-16)
  • Avointa toimintaa Pukinmäen urheilupuistossa     4.-28.6 (klo 12-17)

Vesalan nuorisotalo:

  • Tanssileiri 1     4.-8.6. (Täynnä!)
  • Tanssileiri 2     11.-15.6.
  • Ei toimintaa     18.-29.6.
  • Avointa toimintaa     2.-31.7.
    Vesalan toiminta järjestetään klo 10-15!

Lapsi saa lähteä leiripäivän jälkeen yksin kotiin

Lapsi saa osallistua yhteisiin kuljetuksiin

Lapsi on uimataitoinen

(pakollinen)