previous arrow
next arrow
Slider

Aamu- ja iltapäiväkerhot

Maksuttomia aamu- ja iltapäiväkerhojamme järjestetään 7-12 vuotiaille lapsille joka arkipäivä koulujen lukukausiaikoina. Kerhojen tavoitteena on tarjota lapsille luonnollinen, avoin ja turvallinen kohtaamispaikka, jossa tavataan tuttuja ja uusia kavereita turvallisessa ympäristössä. Kerhoja järjestetään tällä hetkellä Laakavuoren, Malmin ja Mellunmäen alakouluilla.

Lisätietoja: ville(at)09hhr.fi

Tanssikerhot

09 HHR:n tanssikerhot tarjoavat 3-6. luokkalaisille lapsille mahdollisuuden kokeilla ja harrastaa katutanssia maksuttomasti! Tunneilla päästään treenaamaan ja kokeilemaan mm. hip hop, locking, popping, house ja breakdance tanssiliikkeitä, sekä suunnittelemaan omia koreografioita ja esityksiä. Kaudella 2018-2019 tanssikerhoja järjestetään viikottain Itä- ja Koillis-Helsingin kouluilla.

Lisätietoja: ville(at)09hhr.fi

Koriskerhot

09:n koriskerhot ovat erinomainen mahdollisuus kokeilla koripalloharrastusta ilmaiseksi osaavien ohjaajien opastuksella. Koriskerhoissa lapset pääsevät pelaamaan, kilpailemaan ja kokemaan onnistumisen tunteita. Koriskerhoja pidetään kaudella 2018-2019 Laakavuoren, Pihlajiston, Pukinmäenkaaren, Jakomäen ja Kontulan ala-asteilla/peruskouluissa. Koriskerhot ovat suunnattu lähtökohtaisesti 3-6.luokkalaisille lapsille.

Lisätietoja: ville(at)09hhr.fi