09HHR oli mukana useissa tapahtumissa viime viikonloppuna. 09-tanssijat olivat esiintymässä Länsi-Pasilassa järjestetyissä Syyssuhinoissa. Sen lisäksi 09HHR Malmin toiminnankoordinaattorimme Antti vieraili Norjassa järjestetyssä Hip Hop Loppis -tapahtumassa.

09HHR oli myös osa Lepuski Summer Jam -tapahtumaa. Espoon Sellon kirjaston pihalla järjestetty rennonhenkinen tapahtuma keräsi paikalle runsaan määrän katsojia sekä tanssijoita. Funky Finger Four Family:n live-musiikki ja aurinkoinen sää piti huolen siitä, että iloinen ilmapiiri säilyi alusta loppuun saakka. Alunperin Minna Parkkisenniemen opinnäytetyöstä lähtenyt Lepuski Jam -konsepti oli tällä kertaa neljäs laatuaan. Sellon kirjaston pyynnostö tämä hieno tapahtuma on saanut jatkuvuutta.

09:n tehtävä oli kutsua tapahtumaan tutor-tanssijoita, jotka arvottiin pareiksi katutanssijoille, joilla ei vielä kilpailemisesta kokemusta ollut. Sen jälkeen käynnistettiin all styles 2vs2 -battle, jonka voittajiksi tanssivat Tuomas 09HHR:stä yhdessä Frenzyn kanssa.

09 kiittää viikonlopusta Walter ry:tä, Syyssuhinoita, Lepuski Jamien järjestäjiä sekä kaikkia mukana olleita.

09 Helsinki Human Rights

Together We Can Make a Difference!

Kuva: Minna Parkkisenniemi

Categories: DanceTapahtumat