Nollaysin perinteiset Syyslomasähinät järjestettiin Malmin palloiluhallilla syyslomaviikolla 16-20. lokakuuta. Tapahtuman tavoitteena oli tarjota mielekästä liikunnallista tekemistä alueen 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille koulujen syyslomilla.

Tapahtumaa mainostettiin kouluissa flyereita, julisteita sekä koulujen keskusradioita hyödyntäen. Yleisesti tapahtumaa myös mainostettiin muistuttelemalla normaalin kerhotoiminnan aikana. Suurin osa osallistujista oli alakouluikäisiä Koillis-Helsingin alueen kasvatteja, mutta myös kauempaa saapuneita sekä yläkouluikäisiä tavattiin viikon aikana.

Viikon ohjelma koostui eri lajille pyhitetyistä teema- ja turnauspäivistä.

  • Maanantaina 16.10. Futsalturnaus, 105 osallistujaa
  • Tiistaina 17.10. Koripalloturnaus, 140 osallistujaa
  • Keskiviikko 18.10. Käsipalloturnaus, 80 osallistujaa
  • Torstai 19.10. Lippupalloturnaus, 70 osallistujaa
  • Perjantai 20.10. Freestyle-trampoliinikilpailu, 90 osallistujaa

Lajit valittiin kävijöiden toiveiden mukaan sekä aikaisemmista tapahtumista saatujen palautteiden perusteella.

Vaikka osallistujia oli paljon ja osallistujien ikäjakauma oli laaja, onnistui tapahtumaviikko kokonaisvaltaisesti vaikka pieniä kolhuja sattuikin pelien tiimellyksessä.

Saadun palautteen perusteella lapset nauttivat suunnattomasti ohjatusta ohjelmasta ja henki oli hyvä kaikilla, välttämättömistä häviöistä huolimatta. Toisia kannustettiin aktiivisesti ja pidimmekin ohjauksessa huolen, että tuemme lasten kunnioittavaa käytöstä toisia kohtaan.

Kiitokset Yökorikselle osallistumisesta koripallonturnauksen järjestelyihin sekä Arlalle välipalan tarjoamisesta lomalaisille!

Categories: Uutiset