Mellunmäen me-talolla syyslomaviikko oli täynnä monipuolista tekemistä ja temmellystä. Lomaviikon yhteistyökumppaneina toimivat Vesalan nuorisotalo, Pääkaupunkiseudun partiolaisten Mellunkylän lapset -hanke ja Mellunmäen Martat.

Tarkoituksena oli tarjota monipuolista toimintaa lähialueen lapsille ja nuorille syysloman aikana. Toimintaan osallistuivat pääasiassa samat lapset ja nuoret, jotka osallistuvat järjestämäämme aamupäivä- ja iltapäiväkerhotoimintaan koulujen aukioloaikoina. Osallistujat olivat iältään 6-13 -vuotiaita.

Ohjelmaan sisältyi ulkoiluretkiä, sisäliikuntaa ja paljon erikoisohjelmaa. Järjestimme yhteistyössä partiolaisten kanssa luontoretket Mustavuoreen ja Sipoonkorpeen alkuviikosta. Muina päivinä lapset saivat mahdollisuuden tutustua uusiin liikunta- ja taidelajeihin sirkus- ja beatboxaus-työpajojen, rumpujensoiton opetuksen sekä taitoratojen myötä. Liikuntasaliin pystytettiin myös yhden päivän ajaksi kaupunkisota-areena, jonka rakentamisessa toimintaan osallistuvat nuoret olivat suurena apuna. Lomaviikon päätti disko, joka sisälsi muun muassa limbo- ja pukukilpailun.

Tällainen meno tänään! 💥💥Kaupunkisotaa! #toimintatorstai #metalo #mellunmäki #mellunkylä #lapsille #nuorisotyö

Henkilön Me-talo Mellunmäki (@metalomellunmaki) jakama julkaisu

Vauhdikas kaupunkisota nousi lasten suosikiksi viikon ohjelmistosta. Myös luontoretket tarjosivat alueen lapsille onnistumisen kokemuksia, kun lähialueen metsistä löytyi pitkäjänteisen etsinnän tuloksena suuret määrät suppilovahveroita. Lisäksi Vesalan nuorisotalolla kävi keskiviikkona ja torstaina useampi kävijä leipomassa herkkuja Marttojen opastamana.

Kiitokset yhteistyökumppaneille ja osallistujille mukavasta lomaviikosta!

Categories: Uutiset