Kaksi Helsingin seudun merkittävää lasten ja nuorten liikunta- ja kerhotoiminnan tuottajaa yhdistyy. 09 Helsinki Human Rights –säätiö (09HHR) ja Helsingin NMKY ry ovat sopineet 09HHR -toiminnan siirtämisestä osaksi Helsingin NMKY ry:n toimintaa vuoden 2019 alusta. 09HHR:n vakituiset työntekijät siirtyvät samalla vanhoina työntekijöinä Helsingin NMKY:n palvelukseen.

09HHR:n toiminnan luovutus toteutetaan Helsingin NMKY ry:lle sillä edellytyksellä, että toiminnalle vuodeksi 2019 myönnettävät avustukset  on mahdollista siirtää Helsingin NMKY:lle.

”Iloitsemme Helsingin NMKY:ssä siitä, että saamme toivottaa tervetulleiksi 09HHR:n toiminnassa mukana olevat lapset ja nuoret, työntekijät ja yhteistyökumppanit osaksi Namikan yhteisöä”, sanoo kehityspäällikkö Jyrki Eräkorpi.

09 Helsinki Human Rights -säätiö toteuttaa matalan kynnyksen kohtaamistoimintaa Malmilla sekä ME-koululla Mellunmäessä sekä useilla muilla kouluilla Pohjois- ja Itä – Helsingissä. Se on vuodesta 2008 järjestänyt liikunnallisia kerhoja, lasten lomatoimintaa sekä kehittämäänsä monikulttuurista ohjaajakoulutusta. ”Yhdistämällä voimat voimme taata, että erittäin tarpeellinen toiminta lapsille ja nuorille vahvistuu entisestään”, sanoo 09HHR:n hallituksen puheenjohtaja Jarmo Kökkö.

Helsingin NMKY ry on osa kansainvälistä YMCA järjestöä. YMCA on maailman suurin poliittisesti sitoutumaton nuorisoliike, jonka piiriin kuuluu 58 miljoonaa henkilöä 119 maassa. Helsingin NMKY ry:n toimintaan osallistuu viikoittain noin 4500 lasta, nuorta ja aikuista. Kokoaikaisia työntekijöitä on tällä hetkellä 72.

Lisätietoja antavat Helsingin NMKY:n kehityspäällikkö Jyrki Eräkorpi 050-5928450, jyrki.erakorpi@hnmky.fi ja HHR09 hallituksen puheenjohtaja Jarmo Kökkö 040 – 5441001 jarmo.kokko@gmail.com

 

Categories: UutisetYleinen